Rezervační karta z obchodu Target prozrazuje existenci Assassin's Creed: Origins
Novinka Rezervační karta z obchodu Target prozrazuje existenci Assassin's Creed: Origins

Rezervační karta z obchodu Target prozrazuje existenci Assassin's Creed: Origins

Jan Kalný

Jan Kalný

16

Buď jde o dobrý fake, nebo došlo na další únik z řad obchodních řetězců, což už by nemělo nikoho výrazně překvapovat.

Reklama

V poslední době jsme toho o novém díle Assassin's Creed slyšeli dost. Byl to jeden únik za druhým. Tentokrát by tu ale přeci jenom mohlo být něco více solidního. Jeden z uživatelů NeoGAFu totiž na fórum nahrál obrázek rezervační karty z obchodu Target, která láká na nový díl Assassin's Creed.

Ten, alespoň pokud opravdu nejde o fake, by se měl jmenovat Assassin's Creed: Origins, jak se v poslední době říkalo, a odehrávat se bude v Egyptě. Kromě toho také karta mluví o Gold edici hry, která nabídne samotnou hru, Deluxe Pack, Season Pass a steelbook. Za předobjednávku je pak speciální mise Secrets of the First Pyramids.

Aktuálně je vážně těžké říct, jestli se jedná o další, byť dobrý fake, nebo se někomu do rukou dostalo něco, co nemělo. V kontrastu s tím je ovšem nutno zmínit dva fakty. Zaprvé - v Ubisoftu před půl rokem oznámili, že už nebudou chtít peníze za DLC, které vylepšují základní hru. Takže přítomnost předobjednávkové mise, Season Passu a "Deluxe Packu" je poněkud zvláštní.

Druhým faktem je logo Ubisoftu v pravém dolním rohu, které je staré. Ubisoft má od konce minulého měsíce nové, moderní a minimalistické logo. Je možné, že karty byly vytvořeny před jeho oficiálním zveřejněním, ale pokud se jedná o propagační materiál lákající na neoznámenou hru, k jejímuž oznámení dojde až za několik dní, nové logo by bylo to poslední, co by bylo drženo v tajnosti a nebylo na kartě reflektováno.

Možná, že jde o důkazy, že jde o fake. Možná ne. Tak či onak s jistotou víme, že se na letošní E3 dozvíme plnou pravdu. Konkrétně tedy v pondělí večer (viz náš jízdní plán).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama