Režim turnajů dorazí do Rocket League na jaře
Rocket League Novinka Režim turnajů dorazí do Rocket League na jaře

Režim turnajů dorazí do Rocket League na jaře

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Do budoucna se počítá třeba i s podporou Xboxu One X, která ale dorazí až ke konci roku.

Reklama

Tvůrci Rocket League včera večer přiblížili, co chystají na následující měsíce. Nejvýraznější novinkou je pravděpodobně režim turnajů, díky němuž mohou hráči pořádat turnaje, v nichž se rozdělí do skupin a následně se mohou vyřazovat. V únoru si tuto novinku budou moci vyzkoušet PC hráči díky betě, která bude k dostání na Steamu, finální verze turnajů dorazí na všechny platformy v období března až dubna.

Během února dorazí do hry nová krabice nebo odměny pro příznivce RLCS, přičemž datum vydání nejbližší aktualizace je stanoveno na 7. února. Na březen je dále plánován start jarní akce, stejně tak dojde na vydání nového licencovaného prémiového DLC. Pokud tápete, jedná se o přídavek, který využívá nějakou známou značku, v minulosti šlo třeba o Batman v Superman nebo Rychle a zběsile. Na období března a dubna tvůrci připravují také zlepšení různých herních prvků nebo lepší výkon a vizuál verze Rocket League pro Switch.

V následujících měsících dorazí možnost dát dohromady partu i s hráči na jiných platformách a společně se připojit do zápasu, o níž jsme informovali nedávno. Vývojáři mají v plánu také aktualizaci systému postupu, díky níž by mělo mít získávání zkušenostních bodů opět smysl. Součástí této změny je zejména možnost získávat Decryptory na bezplatné otevření libovolné krabice i prostým hraním a odemykání vizitek, titulů a dalších odměn při dosažení vyšších úrovní.

Samozřejmostí jsou pak nové mapy/arény a herní prvky. A pak tu máme ještě podporu Xboxu One X. Na tu si ale počkáme, v tuto chvíli je naplánována na konec roku 2018. Do té doby bude jednoduše Rocket League při hraní na výkonnější konzoli Microsoftu vypadat stejně jako na standardním Xboxu One.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama