Ride 4 se začíná ukazovat
RIDE 4 Novinka Ride 4 se začíná ukazovat

Ride 4 se začíná ukazovat

Michal Jonáš

Michal Jonáš

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Milestone prezentuje slibná videa ze zákulisí tvorby motocyklové hry.

Reklama

Do vypuštění čtvrtého dílu motocyklového (nyní asi již) simulátoru s přírodními tratěmi Ride 4 sice zbývá ještě dost času, protože hra vyjde až 8. října 2020, ale v Milestone se všechny hlavní a nové funkce hry rozhodli prezentovat pomocí série videí z cyklu Inside Ride 4, přičemž úvodní epizodu nahodili právě nyní:

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=efQX2DS_dfE&feature=youtu.be[/embed]

 

Snímek ukazuje docela pěkný pohled zpoza řidítek, novou generaci Yamahy MT-03 2020 (na ní jsem v reálu jezdil, takže se těším na přímé srovnání skutečnost vs hra), solidní efekty mokré tratě a dalšího naháče KTM Duke 890. Prakticky všechny mašiny mají být nově vymodelovány na základě 3D skenů a CAD dat, podobně tvůrci sami nahrávali zvuky motorů a ve videu se mihnou licencované okruhy Imola a Laguna Seca.

Po třech spíše slabších dílech bychom se mohli dočkat hodně vylepšené hry, což je zásluha majitele Milestone, distributora Embracer Group (dříve THQ Nordic), který mu důsledně šlape na paty. Titulárním partnerem a oficiálním poradcem Ride 4 se stala Yamaha, takže hlavním motocyklem hry je supersportovní Yamaha YZF-R1 2020 a ve videu jezdí i ta malorážka MT-03. Pokud si dobře pamatuji, tak v minulé trojici dílů navíc maloobjemové motocykly do 500 cm3 chyběly (MT-03 je třístovka), takže letos se objemové rozpětí citelně roztáhne, což je jen dobře!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama