Rise of the Dark Spark novou Transformers hrou?
Transformers: Rise of the Dark Spark Novinka Rise of the Dark Spark novou Transformers hrou?

Rise of the Dark Spark novou Transformers hrou?

Michal Burian

Michal Burian

10

<strong>Potvrzeno</strong>. S unikátní akcí, dobrodružstvím a adrenalinovou hratelností.

Reklama

Aktualizace: Netrvalo dlouho a Activision prostřednictvím traileru oznámil Transformers: Rise of the Dark Spark. Válka mezi Autoboty a Deceptikony bude zuřit na dvou frontách, na planetě Cybertron a na Zemi.

V Rise of the Dark Spark nebude chybět singleplayerová kampaň, kde budete moci hrát jak za Autoboty, tak Deceptikony, stejně tak kooperace pro čtyři hráče. Velkým lákadlem se může stát multiplayerový mód Extinction s bojem proti velké skupině nepřátel. Dohromady bude ve hře přes 40 hratelných postav.

Hru má na starost studio Edge of Reality, které se podílelo na Mass Effect Trilogy a Dragon Age: Origins.

Transformers: Rise of the Dark Spark vyjde někdy v letošním roce pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3, X360, Wii U a 3DS (WayForward).

Původní zpráva

(Pátek 14.2.2014 13:30) - Transformers: Rise of the Dark Spark by mohla být nová akční hra z toho universa pod taktovkou vydavatelské společnosti Activision. Ta zatím titul oficiálně neoznámila, uvádí ho ale britská pobočka Amazonu. Konkrétně pro platformy PlayStation 3, Wii U, Xbox 360, 3DS, Xbox One a PlayStation 4.

"Další hra ze série Transformers s unikátní akcí, dobrodružstvím a adrenalinovou hratelností," stojí v popisku na Amazonu.

V současné době víme oficiálně akorát o multiplayerovém projektu Transformers Universe od Jagex. Předešlé Transformers hry mělo na starost studio High Moon, které vytvořilo War for Cybertron, Dark of the Moon a v roce 2012 naposledy Fall of Cybertron.

Vypadá to, že hra nebude mít příliš společného s připravovaným filmem Transformers: Age of Extinction od Michaela Baye.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama