Rise of the Ronin nabídne kooperaci pro 4 hráče
Wo Long: Fallen Dynasty Novinka Rise of the Ronin nabídne kooperaci pro 4 hráče

Rise of the Ronin nabídne kooperaci pro 4 hráče

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 5

Chybět nebude ani tvorba vlastní postavy.

Reklama

Akční RPG Rise of the Ronin se řadí mezi nejočekávanější březnové hry. Titul od vývojářů ze studia Team Ninja poutá pozornost především důrazem na soubojový systém v kombinaci s detailním zpracováním otevřeného herního světa, který hráče zavede do Japonska v závěrečné etapě období Edo na konci 19. století. Nově vyšlo najevo, že si celý zážitek budete moci kromě tradičně singleplayerového režimu užít také v online kooperaci pro až 4 hráče.

Tuto novinku autoři prozradili ve FAQ sekci na oficiálních stránkách PlayStationu. Ačkoli o kooperativním režimu vývojáři dosud mlčeli, tak jeho přítomnost ve hře není až takovým překvapením není. Hraní ve více hráčích totiž nabízel už předchozí titul studia v podobě akce Wo Long: Fallen Dynasty. Na stránkách PlayStationu jsme se zároveň dozvěděli, že se naopak nedočkáme žádného PvP režimu.

Z dalších informací můžeme vypíchnout ještě editor postavy, díky kterému si budete moci na začátku hru svého samuraje přizpůsobit dle vlastních preferencí. Rise of the Ronin vyjde 22. března exkluzivně na konzoli PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama