Rise of the Tomb Raider vyjde na PS4 a PC s dalšími bonusy
Rise of the Tomb Raider Novinka Rise of the Tomb Raider vyjde na PS4 a PC s dalšími bonusy

Rise of the Tomb Raider vyjde na PS4 a PC s dalšími bonusy

Michal Burian

Michal Burian

28

K vydání dojde 11. října. Nový obsah bude navíc i pro Xbox One a PC hráče posledního dobrodružství Lary Croft.

Reklama

Konečně. Konečně známe datum vydání Rise of the Tomb Raider (recenze) na konzoli PlayStation 4. Nové dobrodružství Lary Croft si na PS4 budete moci zahrát od 11. října letošního roku, tedy jedenáct měsíců po vydání hry na Xbox One a Xbox 360. PC verze následovala letos 29. ledna.

Rise of the Tomb Raider vyjde na PlayStation 4 (a PC, v krabicové verzi jen v Evropě) ve speciální edici oslavující dvacáté výročí značky. Obsahovat bude plnou verzi hry a veškerý obsah ze Season Passu. To znamená, že nebude chybět Baba Yaga: Temple of the Witch, Cold Darkness Awakened a další dodatečné balíčky s oblečením, zbraněmi a kartami Expedition. Součástí edice bude i artbook. Ten ale jen u vybraných obchodů.

Krom tohoto obsahu bude 20 Year Celebration Edition obsahovat ještě novou Extreme Survivor ultra-hard obtížnost pro hlavní kampaň, stejně jako tři nové kousky hratelného obsahu. Prvním z nich je Blood Ties. Tenhle přídavek je zaměřen na příběh, Lara se pídí po nových informacích o její rodině. Zajímavé je, že tenhle obsah budete moci hrát s podporu PlayStation VR z pohledu první osoby.

Zajímavá rozhodně bude zombie část Lara's Nightmare, která bude především o boji. Odehrává se v rodinném zámku, kde Lara bojuje proti nepřátelům z pekla. A aby toho nebylo málo, tak nás ještě čeká staro-nový řežim Endurance, který tentokrát budeme moci hrát v kooperaci a ve kterém se hráči pokoušejí přežít tak dlouho, jak se jim to jen povede. Čím déle budete hrát, tím těžší tahle výzva bude. Za to ale získáte zajímavé bonusy a zkušenosti. Potom tu máme ještě klasické polygonové modely Lary Croft, k dispozici v režimech Expedition, stejně tak oblečení do chladného počasí inspirovaného Tomb Raiderem III.

Teď důležitá informace pro hráče, kteří vlastní Rise of the Tomb Raider na Xboxu One nebo PC. Pokud máte společně s hrou i Season Pass, tak všechny vyjmenované bonusy získáte bez dalších investic, konkrétně 11. října, tedy krom podpory PS VR. Ti, kteří vlastní jen samotnou hru bez Season Passu, si budou moci zakoupit tzv. Blood Ties upgrade za 10 dolarů. Díky němu získáte přístup jen k chystanému novému obsahu.

Za vývojem PlayStation 4 verze Rise of the Tomb Raider stojí studio Nixxes. Předobjednejte si PS4 verzi na Xzone.cz.

Speciální edice

Obal speciální edice

Ukázka z hraní módu Endurance v kooperaci

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama