Risen 3 oficiálně oznámeno
Novinka Risen 3 oficiálně oznámeno

Risen 3 oficiálně oznámeno

Michal Burian

Michal Burian

14

Ručně vytvořený živoucí svět s možností svobodně jej prozkoumat. Jen pro PC, PS3 a Xbox 360.

Reklama

Studio Piranha Bytes dnes konečně oficiálně oznámilo Risen 3: Titan Lords, o kterém jsme se předčasně dozvěděli již minulý týden. Více už v tiskové zprávě od Cenegy:

Piranha Bytes, tvůrci sérií Gothic a Risen, se vrací ke svým kořenům s novým klasickým RPG. Risen 3: Titan Lords zavede hráče do ručně vytvořeného světa „her na hrdiny“, který je okouzlí svou drsnou krásou a v němž každé rozhodnutí změní tok dějin. Hra Risen 3: Titan Lords bude vydána v srpnu 2014 pro herní a zábavní systém Xbox 360 od společnosti Microsoft, pro počítačový zábavní systém PlayStation 3 a pro PC se systémem Windows.

Mezi klíčové rysy kultovních sérií Gothic a Risen patří živoucí svět a možnost svobodně jej prozkoumávat. Svět Risen 3: Titan Lords bude různorodý, věrohodně ztvárněný a plný života, hráči se tedy mohou těšit na tradiční plnohodnotný prožitek z RPG.

„Stejně jako truhláři vyrábí s nesmírnou péčí vlastníma rukama nábytek, i my jsme postupně skládali jednotlivé dílky příběhu, postav a prostředí, až všechny kousky zapadly na své místo. Hráči tak budou mít stále co objevovat, ať zrovna budou kdekoliv. Stačí zkoušet jednotlivé možnosti, které vám svět nabízí, a můžete najít věci, jež ostatním zůstanou skryté. Prozkoumávání tvoří jeden z klíčových prvků naší hry,“ říká Bjoern Pankratz, vedoucí projektu z Piranha Bytes.

Svět hry Risen 3 opustili všichni bohové a zmítají jím války titánů. Ze země navíc povstane i nová hrozba. Na jistého mladého válečníka někdo zaútočí ze stínů a oloupí jej o duši. Aby ji opět získal, vypraví se do temnoty, jež pohlcuje jeho svět. Mocné spojence může najít mezi vyhnanými čaroději, kteří našli útočiště na Taranisu, známém též jako Ostrov bouří. V tamních dolech pátrají mágové pod ochranou Strážců po krystalech nabitých magickou energií. Podaří se hráči přidat se ke Strážcům a přesvědčit mágy, aby mu pomohli? Nebo se rozhodne spojit své síly s jiným cechem z Risen 3 a dosáhnout svého cíle odlišným způsobem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama