Rocket League bude letos k dispozici ve formě arény Hot Wheels
Rocket League Novinka Rocket League bude letos k dispozici ve formě arény Hot Wheels

Rocket League bude letos k dispozici ve formě arény Hot Wheels

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2

Na skalní fanoušky populární multiplayerové hry čeká zajímavá a samozřejmě nepříliš levná hračička.

Reklama

Patříte mezi fanoušky Rocket League a jeho virtuální podoba vám už nestačí? Přijde vám málo i možnost pořídit si natahovací autíčka inspirovaná hrou? Pak by vám mohla přijít vhod chystaná novinka od Hot Wheels, a to sada Hot Wheels Rocket League RC Rivals Set. V zásadě se jedná o fyzickou arénu, v níž budete moci využívat auta Dominus a Octane a s pomocí ikonického míče zápasit o to, kdo dá víc gólů.

Obě auta lze ovládat dálkově prostřednictvím Bluetooth a tabletu či mobilního telefonu, takže nepotřebujete extra ovladač. Míč, který je možné podobně jako vozidla nabíjet přes příslušné zařízení, přitom dokáže registrovat góly a samotná aréna je vybavena ukazatelem skóre, jež doprovází i zvukové efekty.

V sadě navíc najdete aktivační kódy, díky nimž v samotném Rocket League získáte unikátní, zatím však nepřiblížené in-game předměty. S největší pravděpodobností půjde o různé kosmetické maličkosti.

Hot Wheels Rocket League RC Rivals Set bude v zahraničí k dostání na konci roku, a to za cenu 179,99 amerických dolarů. Podle očekávání tedy nejde o kdovíjak levnou srandu. Otázka, jestli bude sada dříve či později k dostání i na našem trhu, zůstává jako obvykle nezodpovězena.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama