Rocket League na Xboxu One v rámci předplatného Xbox Game Pass
Rocket League Novinka Rocket League na Xboxu One v rámci předplatného Xbox Game Pass

Rocket League na Xboxu One v rámci předplatného Xbox Game Pass

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy Xbox Xbox One

Poté si můžete se slevou koupit dodatečné balíčky. Rocket League bude vylepšen pro Xbox One X.

Reklama

Akční fotbalová hra s vozidly Rocket League, která se stala velkým hitem, je nově dostupná na Xboxu One v rámci předplatného Xbox Game Pass. Stačí zaplatit 259 korun za měsíc a bez dalších investic si můžete tuhle šílenost užívat. Jinak stojí hra 399 korun. Součástí Xbox Game Passu je ale i sleva na koupi dodatečných balíčků.

Zároveň jsme se dozvěděli o chystaném vylepšení pro Xbox One X. V současné době nevíme, kdy bude update Rocket League dostupný, ani co přesně na Xboxu One X umožní.

Xbox Game Pass nabízí přes 180 her z Xboxu One a Xboxu 360, které si můžete v rámci předplatného zahrát. V katalogu nově nalezneme kooperativní akci Warhammer: Vermintide 2, povedené Abzu, Shadow Complex Remastered nebo Fallout 3. Již dříve byly přidány tituly jako Cities: Skylines, DiRT 4, Darksiders 1 a 2, Dead Island, Dead Rising 3, F1 2015, Gears of War 1 až 4 (i s Judgment), Halo 5: Guardians, GRID 2, Limbo, Mass Effect, MotoGP 17, Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, ReCore, Resident Evil Revelations 2, RiME, Saints Row IV, State of Decay 2 či Sea of Thieves.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama