Rocket League s motivy Flashe od DC Comics
Rocket League Novinka Rocket League s motivy Flashe od DC Comics

Rocket League s motivy Flashe od DC Comics

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Nové kosmetické předměty budou součástí další krabicové edice, která vyjde 7. prosince.

Reklama

Už více než rok můžete v Rocket League jezdit s placeným Batmobilem, který samozřejmě patří Batmanovi. Brzy však do hry zamíří předměty inspirované Flashem, dalším známým hrdinou stáje DC Comics. Jde třeba o nová kola či vizitku hráče, kterou doplňuje vizitka s logem DC.

Tyto předměty se poprvé představí jako součást nové sběratelské krabicové verze, která vzniká za spolupráce studia Psyonix a vydavatele Warner Bros. Interactive Entertainment. V Evropě bude k dostání od 7. prosince, ale pouze pro PS4 a Xbox One.

Kromě základní hry a nových předmětů inspirovaných Flashem edice zahrne stejný obsah, který byl k dispozici v předešlé krabicové verzi. Jedná se o DLC Supersonic Fury, Revenge of the Battle-Cars a Chaos Run a o prémiová auta Aftershock, Marauder, Esper a Masamune. Součástí sběratelky je také limitovaná tištěná kresba od Jaye Zhanga.

Tvůrci nicméně slibují, že v roce 2018 si budou moci obsah spojený s Flashem a DC Comics pořídit i ostatní hráči. V následujících týdnech bychom se navíc měli dočkat bližších informací o vydání krabicové verze Rocket League pro Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama