Rockový přídavek pro Monster Hunter Rise
Novinka Rockový přídavek pro Monster Hunter Rise

Rockový přídavek pro Monster Hunter Rise

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch Windows PC

Rock Music DLC přidá do hry čtyři skladby.

Reklama

Capcom připravuje pro Monster Hunter Rise balíček Monster BGM: Rock Version DLC, který do hry přidá čtyři nové skladby. Zaručeně bude obsahovat rockovou verzi Breath of Ire, která byla představena na Tokyo Game Show 2021 a tato skladba bude k dispozici rovnou ve dvou verzích. Jedna bude pouze instrumentální, druhá bude nazpívaná japonskou zpěvačkou Konomi Suzuki. Další dvě skladby Capcom oznámí někdy později.

Společnost také uveřejnila nový trailer, propagující tento chystaný DLC balíček. Zaměřuje se hlavně na Konomi Suzuki, která ve studiu nahrává zpěv pro rockové ztvárnění bitevního tématu Wind Serpent Ibushi.

Rockovou verzi Breath of Ire jsme mohli slyšet u Capcomu na Tokyo Game Show 2021. Konomi Suzuki píseň osobně přednesla s textem, vycházejícím z původního jazyka univerza série Monster Hunter. Krátce po tomto představení Capcom oznámil, že přidá v prosinci toto rockové ztvárnění do hry formou DLC.

V listopadu Capcom přidá do hry speciální crossover obsah se Sonicem the Hedgehogem a balíček Rock Music DLC bude následovat někdy letos v prosinci. PC verze hry bude k dispozici na Steamu od 12. ledna 2022.

Monster Hunter Rise je k dispozici ve verzi pro konzoli Nintendo Switch, verze pro PC má vyjít počátkem roku 2022. Hru můžete koupit v obchodech Xzone.cz a Xzone.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama