Rockstar bude pokračovat v obohacování GTA Online
GTA 5 Novinka Rockstar bude pokračovat v obohacování GTA Online

Rockstar bude pokračovat v obohacování GTA Online

Michal Burian

Michal Burian

20

Příval bezplatných aktualizací nekončí, vývojáři plánují další novinky.

Reklama

Grand Theft Auto V je skvělým příkladem pro ostatní, jak by se měli chovat ke svým hrám a svým zákazníkům. Rockstar vydělal desítky milionů dolarů na prodeji hry a dopřává hráčům odměnu ve formě bezplatných aktualizací multiplayerové části. GTA Online v průběhu svého života dostalo nejeden zásadní update, který přidal automobily, letadla, lodě, oblečení nebo módy. Pokud GTA Online pravidelně hrajete, tak budete mít radost. Rockstar s podporou multiplayeru nekončí a na letošní rok chystá další updaty.

Půjde o menší i větší aktualizace. Ty menší se týkají nových Adversary módu nebo speciálních bonusových týdnů. Jedna z těch zásadnějších rozšíří organizace s černým obchodem. Prodávat budete narkotika, šperky, zdravotnický materiál a spoustu dalšího. Za úkol budete mít nejen prodej, ale také nákup, následnou přepravu zboží a v neposlední řadě budete muset dávat pozor na jiné hráče, kteří se budou chtít vašeho materiálu zmocnit. Váš úspěch/neúspěch budete sledovat v novém uživatelském rozhraní, kde uvidíte i pohyb svých akcií. I pro vás platí, že můžete napadnout sklad jiného hráče.

Pokud se budete chtít raději vyřádit, tak právě pro vás budou nové šílené závody na tratích, které si jen těžko lze představit. Naštěstí máme k dispozici obrázek, který mluví sám za sebe. Takové tratě budete moci dokonce sami vytvářet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama