Rockstar chystá video editor pro PS4 a Xbox One verze GTA V
GTA 5 Novinka Rockstar chystá video editor pro PS4 a Xbox One verze GTA V

Rockstar chystá video editor pro PS4 a Xbox One verze GTA V

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

Bude součástí připravované aktualizace, která vyjde v září. <strong>Aktualizováno</strong> o podrobnosti o nových funkcích editoru, které zamíří i na PC.

Reklama

Aktualizace: Rockstar dnes oznámil, že spolu s vydáním video editoru pro GTA V ve verzích pro PS4 a Xbox One se editor dočká nových funkcí. Ty samozřejmě rozšíří i PC verzi editoru.

Konkrétně jde o knihovnu zvukových efektů, které vám pomohou oživit danou scénu, nebo integraci Snapmaticu. Ta vám umožní vzít jakýkoliv snímek a exportovat ho přímo do Snapmaticu.

Novinek se dočká i Director Mode, v němž bude nyní možnost zobrazit minimapu se zvýrazněnými lokacemi, zmrazit určitou denní dobu a umístit na scénu vodní a vzdušná vozidla.

Také dojde k přidání nových fontů a k možnosti Copy and Paste v případě značek, která v rámci klipu umožní kopírovat a vkládat nastavení zvuku z jedné značky na jinou.

Editor pro konzolové verze a nové funkce editoru v PC verzi budou součástí aktualizace, která vyjde v průběhu září. Přesnější datum vydání ale neznáme.

Původní zpráva (vydáno 20. 8. v 11:16): Rockstar Editor patří mezi populární nástroj v PC verzi Grand Theft Auto V. Hráči na PlayStationu 4 a Xboxu One se ho dočkají v blízké době s příchodem připravované aktualizace. Příští soutěž Editor Contest tak zahrne i konzolové hráče.

S editorem v GTA V můžete vytvořit kupříkladu tohle:

Porovnání

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama