Rockstar deaktivoval mikrotransakce v GTA Online
GTA 5 Novinka Rockstar deaktivoval mikrotransakce v GTA Online

Rockstar deaktivoval mikrotransakce v GTA Online

Michal Burian

Michal Burian

55

Dočasně jsou deaktivované, protože GTA Online nefunguje podle představ. Pokud se do hry dostanete, tak se vám pak neuloží postava.

Reklama

Rockstar se rozhodl dočasně deaktivovat mikrotranskace v Grand Theft Auto Online z důvodu, že hra na PS3 a Xboxu 360 nefunguje tak jak má. Problémy má většina hráčů, kdy se po vytvoření postavy a úvodním videu zaseknou při prvním závodu, který musí každý absolvovat. Včera večer se mi dokonce stalo, že jsem tento závod přeskočil a objevil se rovnou v multiplayeru. Vše fungovalo správně a dokonce se mi podařilo hrát s jiným hráčem tenis, závodit a vyzvat ho na odvetu po zabití. Pak jsem ale GTA Online vypnul a dnes ráno jsem si musel vytvářet novou postavu.

Deaktivace mikrotransakcí je tedy pochopitelná. Kdyby si některý z hráčů koupil některou z dostupných kreditních karet za skutečné peníze, tak by o in-game dolary mohl jednoduše přijít. Rockstar by pak musel řešit kompenzaci.

Rockstar na oficiálních stránkách rovněž informoval, že za jeden problém u PS3 verze může limit souběžných uživatelů na serverech Sony, respektive PlayStation Network. Vývojáři se tak opět omluvili a všem děkují za trpělivost. Na problémech pracují a doufají, že je v brzké době opraví.

Pokud se chcete připojit do GTA Online, tak to zkoušejte několikrát, je potvrzeno, že se někteří hráči dostali i přes úvodní závod. Některým dokonce postava v multiplayeru zatím zůstala.

Závěrem dobrá zpráva: Rockstar zároveň se spuštěním GTA Online vydal patch, který v singleplayeru mj. opravuje bug s mizejícími automobily v garáži. Takže si je už klasicky můžete parkovat v garážích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama