Rockstar dnes snad opraví GTA Online
GTA 5 Novinka Rockstar dnes snad opraví GTA Online

Rockstar dnes snad opraví GTA Online

Michal Burian

Michal Burian

100

Nebo se o to alespoň pokusí patchem, který by měl vyřešit všechny nahlášené problémy PlayStation 3 a Xbox 360 verzí GTA Online. <strong>Patch už vyšel</strong>.

Reklama

Aktualizace: Dnes dopoledne se na PlayStation Network objevila aktualizace GTA Online, která opravuje spoustu chyb. Při zapnutí hry se vám automaticky stáhne patch (necelých 40 MB). Vyzkoušel jsem PS3 verzi a vše funguje jak má, včetně úvodního závodu a dalších aktivit. Zlobí akorát připojení ke svým kamarádům, abyste hráli v jednom světě.

Na Xbox Live by měl být patch v průběhu dnešního dne.

Původní zpráva

V úterý byl slavnostně spuštěn multiplayer Grand Theft Auto V. Spousta hráčů se těšila do Los Santos, kde budou páchat zločiny se svými kamarády i s dalšími hráči z celého světa. Šlo ovšem o ambiciózní projekt, který se Rockstaru tak úplně nepovedl a GTA Online bylo dost často nehratelné. Po vytvoření postavy vás čekal zásek při načítání úvodního závodu. Pokud jste tento problém překonali, tak se vám zase mohlo stát, že se vám postava neuložila a vy jste museli začít hezky od začátku.

Jde pouze o několik příkladů, těch problémů je mnohem víc. Hráči si stěžují na dlouhé načítání nebo propady fps. Po včerejšku to ale vypadá nadějně, Rockstar pracuje na opravném balíčku, který by chtěl již dnes vypustit na PlayStation Network a Xbox Live.

"Pracujeme na updatu obou verzí, který by měl vyřešit často hlášené problémy s GTA Online. Doufáme, že bude ke stažení v průběhu zítřejšího dne," mohli jste se včera dočíst na oficiálních stránkách.

Závěrem se sluší připomenout, že Rockstar před problémy varoval ještě před samotným spuštěním GTA Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama