Rockstar kupuje Ruffian Games
Novinka Rockstar kupuje Ruffian Games

Rockstar kupuje Ruffian Games

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

11
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Vývojáři Crackdown 2 mají nový domov a jméno.

Reklama

Videoherní společnost Rockstar Games nově vlastní vývojářské studio Ruffian Games, které je známé především pro hry Crackdown 2 a The Master Chief Collection. Studio Ruffian Games, nově od 6. října známé pod jménem Rockstar Dundee, už dříve se společností Rockstar spolupracovalo.

Minulý měsíc si uživatel Twitteru Conor všiml, že Rockstar Dundee je nyní součástí stránky informující o kariéře ve společnosti Rockstar Games. Později tuto informaci Rockstar Dundee potvrdilo.

Studio Rockstar Dundee, dříve tedy pod názvem Ruffian Games, už v minulosti s Rockstar Games spolupracovalo, když hledalo nové talenty pro posílení jejích řad. Minulý rok zveřejnili Tweet, ve kterém informovali o nových pracovních pozicích, přičemž by případní zájemci pracovali na blíže nespecifikovaných titulech pro Rockstar Games.

Mezi fanoušky se už objevují debaty na téma, zdali se studio Rockstar Dundee, které má na svědomí obnovení oblíbených Halo her v podobě The Master Chief Collection, nechystá o podobné znovuzrození, například u prvního dílu Red Dead Redemption. Mnohem pravděpodobnější ovšem je, že se Rockstar chystá na zvýšení produkce do další generace, během níž studio plánuje znovu vydat GTA 5 pro PlayStation 5 a Xbox Series X a S, případně na nějaké nové tituly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama