Rockstar má spoustu nápadů na další GTA
GTA 5 Novinka Rockstar má spoustu nápadů na další GTA

Rockstar má spoustu nápadů na další GTA

Michal Burian

Michal Burian

162

Ještě ale přesně nevědí, co budou dělat. Nápady mají na 45 let dopředu.

Reklama

Gangsterská série Grand Theft Auto se bez debat řadí mezi nejprodávanější hry. Každý díl vzbudí spoustu očekávání, nadšení a sledují ho desítky milionu hráčů po celém světě. Není tak divu, že Rockstar pomalu střádá plány na GTA 6 a přemýšlí o nápadech.

Leslie Benzies, prezident Rockstar Games, v rozhovoru pro server Develop řekl, že mají nápady na 45 let dopředu, ale zatím přesně nevědí, jaké GTA 6 bude.

„Nejprve procházíme nápady a rozhodujeme se, kde se hra bude odehrávat. To je první otázka, protože od lokality se odvíjí příběh a mise. V Los Angeles můžete dělat různé věci, které ale nejdou v New Yorku nebo Miami. Mapa a příběh spolu souvisí, je to základ, do kterého se přidávají mise,“ prohlásil otevřeně Benzies.

Více jsme se toho nedozvěděli. Stále tak nevíme, kde se Grand Theft Auto 6 bude odehrávat, což není překvapením. GTA V je ještě příliš čerstvé a Rockstar si na každé hře dává hodně záležet, nechce hráčům každý rok nabízet nový díl, to není styl tohoto tvůrčího celku.

GTA V vyšlo v září 2013 na PlayStation 3 a Xbox 360, aby se ve vylepšené podobě v listopadu 2014 mohlo podívat na novou generaci konzolí PS4 a Xbox One. PC hráči na svou verzi stále čekají, po odkladu si budou moci poprvé zahrát 24. března 2015.

Kde byste chtěli, aby se GTA 6 odehrávalo? Do jakého města byste se rádi podívali?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama