Rockstar nemá plány udělat GTA V na PS4
GTA 5 Novinka Rockstar nemá plány udělat GTA V na PS4

Rockstar nemá plány udělat GTA V na PS4

Michal Burian

Michal Burian

139

Stejně tak zatím neuvažuje o šestém dílu a je nepravděpodobné, že by se další Grand Theft Auto odehrávalo v britské metropoli.

Reklama

Grand Theft Auto V je fenomén, který zajímá snad každého hráče a novináře. Dan Houser z Rockstaru a další lidé tak v předešlých dnech odpovídali na nejrůznější otázky. Jednou z nich byla u PlayStation 4 verze právě pátého dílu. Mohlo by se zdát, že vývojáři s ní počítají, podle vyjádření je to ale úplně jinak. Houser potvrdil, že se o next-gen konzole zajímají, avšak nemají v plánu vydat GTA V právě na PlayStation 4 nebo Xbox One.

"Samozřejmě, že o next-gen konzole máme zájem, ale v současné době se to netýká GTA. Vždy se maximálně věnujeme aktuálně připravované hře. Je to tak, že od výrobců hardwaru dostáváme v předstihu důležité informace, které mají vliv na rozhodnutí během vývoje," řekl pro The Guardian.

Takže, Rockstar má o budoucí generaci konzolí zájem, ale ne v souvislosti s GTA V. Jsou ovšem zvědaví, co všechno na nich dokážou. Zatím to ale nechtějí spojovat s GTA 6. Vypadá to tedy, že se teď pustí do jiného projektu, který bude pro next-gen.

Následně Houser řekl, že zatím neuvažují nad novým dílem. Současně potvrdil, že je nepravděpodobné, že by se série přesunula třebas do britské metropole. „Hrozně rádi bychom hru zasadili do Velké Británie, do Londýna, nebo kamkoliv jinam, ale nejsem si tak úplně jistý, jestli by to potom ještě vůbec bylo Grand Theft Auto. A je to opravdu škoda.“

„Jsem přesvědčený, že bychom dokázali odvyprávět spoustu příběhů o Spojeném království, mohli bychom se pochlubit super prostředím, parádními herními mechanismy, ale prostě jsem toho názoru, že už by to nebylo GTA.“

O PC verzi GTA V Rockstar opět nemluvil. Je ale více než pravděpodobné, že se jí dočkáme, stejně jako v případě předešlého dílu.

Informace pochází z naší fanstránky o GTA.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama