Rockstar popírá, že by hackeři napadli Social Club
GTA 5 Novinka Rockstar popírá, že by hackeři napadli Social Club

Rockstar popírá, že by hackeři napadli Social Club

Michal Burian

Michal Burian

28

Navíc hráči mají problémy po nainstalování nejnovějšího patche u PC verze GTA V.

Reklama

V posledních několika dnech řeší vývojáři Grand Theft Auto V stížnosti hráčů, kteří tvrdí, že hackeři napadli Social Club a dostali se k údajům ohledně jejich účtu, včetně hesla. To má podle hráčů za následek, že se nemohou dostat na svůj účet a dokonce hrát hry.

Rockstar se oficiálně k problému vyjádřil a popírá, že by došlo k napadení Social Clubu. Pokud máte nějaké problémy, tak za to podle Rockstaru může skutečnost, že se hackeři nabourali na jiné servery, kde používáte stejné přihlašovací jméno a heslo.

„Rockstar Games Social Club nebyl napaden. Zaznamenali jsme nějaké pokusy o přístup k uživatelským účtům pomocí kombinace e-mailů a hesel. Tyto údaje získal někdo z jiných stránek nebo databází na internetu,“ řekl zástupce Rockstaru serveru Kotaku.

„Ovlivněné účty vrátíme zpět původním majitelům. Abyste se vyvarovali problémům, je dobré mít na Rockstar Games Social Clubu jméno a heslo, které nepoužíváte na jiné stránce.“

Aby těch problémů nebylo málo, tak nejnovější patch PC verze GTA V opravující mnoho významných problémů, na které si hráči stěžovali, přináší další nešvary. Hráči si stěžují, že po nainstalování aktualizace jim hra běží mnohem hůře a zaznamenávají velké propady frekvence snímků za sekundu. Kupříkladu [40-1] Schnitzel na Steamu tvrdí, že předtím mu GTA V jelo 60-70fps, po nainstalování patche má ale 25fps.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama