Rockstar požádal obchody, aby předčasně neposílaly zákazníkům GTA V
GTA 5 Novinka Rockstar požádal obchody, aby předčasně neposílaly zákazníkům GTA V

Rockstar požádal obchody, aby předčasně neposílaly zákazníkům GTA V

Michal Burian

Michal Burian

42

Běžná praxe, která se čas od času nedodržujete. Proto Rockstar požádal obchody, aby neodesílaly Grand Theft Auto 5 dříve než 16. září.

Reklama

Videogamer informoval, že internetový obchod Game z Velké Britnie odeslal svým zákazníkům e-maily, v nichž se píše, že je Rockstar požádal, aby neodesílali kopie očekávaného Grand Theft Auto V dříve než 16. září. Rockstar tím chce zamezit tomu, aby se hráčům do rukou nedostala hra před oficiálním datem vydání, tedy 17. září.

Jde o běžnou praxi, jež se ovšem čas od času nedodržuje a některé obchody odesílají zboží svým zákazníkům dříve. U GTA 5 by se ale nic takového stát nemělo, předobjednávky by měly zákazníkům dorazit v úterý 17. září. To je stanovené datum vydání, v tento den bude GTA V taktéž v regálech.

"Rockstar požádal britské obchody, aby neexpedovaly GTA V před 16. zářím. Game, společně se všemi seriózními prodejci, bude respektovat tento požadavek a dodrží ho," píše se v e-mailu britského řetězce.

Některým obchodům se ale toto opatření nelíbí a stěžují si na to, že nebudou schopni odeslat všechny kopie včas. Některým zákazníkům by tak hra mohla dorazit se zpožděním, nikoliv na den vydání. ShopTo se již v květnu rozhodl, že nebude v předobjednávkách nabízet listopadového Call of Duty: Ghosts kvůli smluvním podmínkám s Activisonem.

Pokud nemáte GTA V ještě předobjednané, můžete tak učinit v našem obchodě Xzone.cz, kde k PS3 a X360 verzím za 1498 Kč získáte prsten s unikátním číselným označením. Kusů máme ještě dostatek a všechny budeme posílat v den, který uvádí Rockstar, tedy 16. září, tak abyste již 17. mohli v klidu hrát.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama