Rockstar radí, jak si v GTA Online nesmazat postavu
GTA 5 Novinka Rockstar radí, jak si v GTA Online nesmazat postavu

Rockstar radí, jak si v GTA Online nesmazat postavu

Michal Burian

Michal Burian

10

Jde o chybu, která nebyla dosud opravena.

Reklama

Rockstar včera na oficiálních stránkách informoval, že se jim podařilo vyřešit zásadní problémy, které od samotného spuštění (1. října) trápily Grand Theft Auto Online. Každý majitel originální PlayStation 3 nebo Xbox 360 kopie GTA V by tak měl být schopen se bez větších problémů připojit do multiplayeru a vydat se se svou postavou na nové dobrodružství s ostatními hráči.

Pokud se připojíte do GTA Online, tak mějte na paměti jednu věc. Vývojářům se stále nepodařilo opravit chybu, která maže postavy. Nespočet hráčů si v diskuzních stěžuje, že jim zmizla postava a s ní i všechen progres, nakoupené věci, peníze atd. Bohužel to ještě nějaký čas nejspíš potrvá, a tak Rockstar radí jak se tomu vyvarovat.

Při hraní GTA Online se vám může objevit chybová hláška "Rockstar Cloud Servers Unavailable". Pakliže se tak stane, nikdy neklikejte na Retry. Právě tohle tlačítko podle všeho smaže vaší postavu. Místo toho se vraťte do Story módu a zkuste se do GTA Online dostat přes klasické pause menu (záložka Online).

Rockstar dokonce doporučuje nevypínat GTA Online, máte se raději vrátit do singleplayeru přes výběr postavy, aby bylo zaručeno, že se vám postava uloží na vzdálené servery. Pokud jste o postavu přišli, tak se může stát, že ji už nikdy neuvidíte (raději si ale na tomto slotu nevytvářejte novou). Rockstar v současné době zkoumá možnosti jak vám ztracenou postavu vrátit, ale nic konkrétního zatím na tuto adresu neřekl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama