Rockstar se možná vrátí k Bully
Bully 2 Novinka Rockstar se možná vrátí k Bully

Rockstar se možná vrátí k Bully

Michal Maliarov

Michal Maliarov

9

Po dokončení vývoje třetího Maxe Payne se Rockstar dost možná vrátí do školáckého sandboxu Bully.

Reklama

Titul Bully vyšel poprvé v roce 2006 pro PS2 a byl později portován i na Wii, Xbox360 a PC jakožto Bully: Scholarship Edition. Hra obdržela mezi recenzenty i fanoušky velký potlesk, protože spojila oblíbený sandbox a pověstnou parodickou jiskru Rockstaru.

V nejnovějším rozhovoru pro server Gamasutra se Dan Houser nechal slyšet, že studio neplánovalo rychlý návrat po vývoji jedničky. Je ale dost možné, že zavítají do známých krajů po dokončení Maxe Payna 3.

„Věděli jsme, že nehodláme vyvíjet druhý díl hned, jak ten první dorazí do obchodů. I když je to série, kterou společně s dalšími zbožňujeme a chtěli bychom se k nám v budoucnu vrátit,“ řekl Houser. „Takže jsme si řekli, že uděláme Maxe a pak uvidíme, co dál.“

Nehledě na to, co si myslí fanoušci, studio zodpovědné za GTA si s radostí dává načas před tím, než vyrazí do dalšího boje.

„Chtěli jsme začít s Maxem pěkně dlouhou dobu. Máme ale omezenou kapacitu, omezené možnosti a více her, než když jsme začínali. Prostě koukáme na situaci a jednáme,“ vysvětlil Houser důvod, proč trvalo dlouhých osm let, aby se Max vrátil.

„Také rádi nějakou tu dobu čekáme, než dorazíme s pokračováním známé série, aby to pořádně nabudilo fanoušky a vytvořilo žádanost titulu.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama