Rockstar spouští Citizen Skywatch, souvisí s GTA 5?
Novinka Rockstar spouští Citizen Skywatch, souvisí s GTA 5?

Rockstar spouští Citizen Skywatch, souvisí s GTA 5?

Michal Maliarov

Michal Maliarov

17

<strong>AKTUALIZACE</strong>: Internetový projekt Citizen Skywatch varuje před invazí neznámého nepřítele.

Reklama

Aktualizace: Na oficiální webové stránce se objevily první informace, které varují vojáky, že začala invaze.

"Naše oblohy jsou plné stínů neznámého nepřítele. Jeho původ je neznámý, jeho záměr tajemný a jeho metody neuvěřitelné. Pravdu nemůžete popřít," dočteme se na webu.

"Jsme malá, ale rostoucí armáda. Proto je důležité, abychom zůstali ve stálém kontaktu. Naléhavě žádáme, abyste sledovali nástěnku (ústřední fórum pro všechny aktivní členy) a náborové centrum."

A je po novém GTA, nebo ne? Výše zmíněné informace jasně naznačují, že půjde o něco s tématikou sci-fi (že by XCOM?). Tímto směrem by se Rockstar u nového Grand Theft Auto nevydal.

Původní zpráva

Prozatím jmenovaný projekt sestává z prázdné webové stránky, kanálu YouTube a profilu na Twitteru.

Doména byla registrována vydavatelem Take-Two a dle některých zpráv sdílí stejný hosting, jako již existující stránky Rockstaru. Jediná zmínka života se prozatím objevila na Twitteru, kde jsme mohli vidět tři testovací zprávy: „Testing“, „This is a test of the citizen skywatch teletype feed“ a „Test now complete“.

Prozatím se neobjevila jediná zmínka o tom, že by veškerý humbuk měl něco společného s kterýmkoliv titulem studia. Že by tajná příprava na odhalení GTA V? Nebo se jedná o jiný titul? Případně zbrusu nový a neoznámený projekt? Doufejme, že se vše dozvíme na výstavě GamesCom. Už zbývá jen počítat hodiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama