Rockstar varuje před instalací GTA V z druhého disku
GTA 5 Novinka Rockstar varuje před instalací GTA V z druhého disku

Rockstar varuje před instalací GTA V z druhého disku

Michal Burian

Michal Burian

89

Může to negativně ovlivnit výkon. Navíc vyšla doprovodná aplikace na iTunes <strong>+ videa o rozdílech po instalaci</strong>.

Reklama

Aktualizace: Tým z Digital Foundry pořídil rozdílové video, které vám ukáže jak Grand Theft Auto V běží, když dodržíte pokynu Rockstaru, tedy, že nainstaluje do svého Xboxu 360 pouze první instalační disk, stejně tak když nainstaluje i herní disk do konzole. Problémy s doskakováním textur apod. může vyřešit instalace druhého disku (herního) na externí USB, jak dokazuje další video.

Původní zpráva

Rockstar prostřednictvím svého Twitteru varuje, aby majitelé Xbox 360 verze Grand Theft Auto V neinstalovali hru i z druhého disku. Instalaci máte provádět pouze z prvního DVD, které slouží pro instalaci. Pokud byste hru instalovali i z druhého disku, může to negativně ovlivnit výkon.

X360 verze totiž v balení ukrývá dva disky, první instalační a druhý herní. Majitelé PS3 verze se tímto problémem nemusejí zabývat, ty mají všechny data na jednom Blu-ray disku.

Zároveň s touto zprávou se dnes na iTunes pro iOS objevila doprovodná aplikace nazvaná iFruit. Ta se synchronizuje se samotným GTA V na vaší konzoli a umožní vám si skrze aplikaci upravit auto, naučit Chopa, psa Franklina, novým trikům nebo si zahrát různé mini-hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama