Novinka Roguelite Trinity Fusion zasazený v multiversu dorazí už v dubnu

Roguelite Trinity Fusion zasazený v multiversu dorazí už v dubnu

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Tři hrdinky s odlišnými světy a výstrojí.

Reklama

Trinity Fusion je akční roguelite, ve kterém se vydáte vstříc neustále se měnícímu multiversu. V rámci příběhu tu převezmete kontrolu nad svými paralelními já, se kterými se musíte probojovat skrze bezpočet nepřátel a tak zachránit umírající vesmír. Nabídnuty vám budou tři paralelní já, se svými vlastními biomy a především schopnostmi. Unikátní paleta dovedností nemá být tím jediným, čím se od sebe jednotlivé postavy budou lišit. Těšit se můžete také na řadu specifických zbraní spojených s některou z verzí postavy.

Roguelite Trinity Fusion zasazený v multiversu dorazí už v dubnu

Soubojový systém vám tu má nabídnout velmi intenzivní zážitek. Hlavní hrdinka bude klouzat, uhýbat a skákat, ve snaze zabít své nepřátelé dřív, než oni zabíjí jí. Počítat můžete se stabilní přítomností vývoje, který má být spojen s postavu a nikoliv s právě probíhající sekvencí. Trinity Fusion vyjde v předběžném přístupu už 13. dubna na PC. Později se má hra podívat také na další konzole.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama