Rok s Kingdom Come: Deliverance
KC: Deliverance Novinka Rok s Kingdom Come: Deliverance

Rok s Kingdom Come: Deliverance

Michal Burian

Michal Burian

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Warhorse připravili speciální video s poděkováním.

Reklama

13. února 2018 vyšlo dlouho očekávané RPG Kingdom Come: Deliverance od českého studia Warhorse. V době vydání byla novinka Dana Vávry plná chyb a nepříjemných bugů. Postupně se z toho ale vývojáři dostali a dnes děkuji fanouškům za jejich podporu a těší se na další dobrodružství. To již bude pod křídly společnosti THQ Nordic, která Warhorse Studios nedávno koupila.

„Jeden rok s Kingdom Come: Deliverance je za námi - a že to s vámi po našem boku byla jízda! Vypijte svoje korbele, pobídněte svého oře a vzhůru za novým dobrodružstvím! Děkujeme za podporu!“ stojí na konci videa, které obsahuje české titulky a výčet některých recenzí.

Doporučujeme přečíst:

Na Zingu jsme Kingdom Come: Deliverance hodnotili známkou 7/10 a napsali o něm: „Kingdom Come: Deliverance má obrovský potenciál, který je v případě hratelnosti zcela naplněn. A tím je myšleno opravdu zcela. Úplně. Bohužel celou hru shazuje neuvěřitelný počet bugů, chyb a technických nedostatků, včetně příšerné umělé inteligence lidí a nepřátel. Pokud tohle vývojáři z Warhorse opraví, máme před sebou opravdu fascinující RPG hru, která by bez problému dosáhla i na hodnocení 9/10.“

Hra vyšla na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Koupit ji můžete na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama