RollerCoaster Tycoon World až v prosinci
RollerCoaster Tycoon World Novinka RollerCoaster Tycoon World až v prosinci

RollerCoaster Tycoon World až v prosinci

Michal Burian

Michal Burian

11

V říjnu a listopadu navíc proběhne beta pro hráče, kteří si hru předobjednali.

Reklama

Pokud se na návrat RollerCoaster Tycoon těšíte, tak nejste sami. Osobně se řadím mezi fanoušky tohoto simulátoru zábavního parku a jen se modlím, aby Atari vše dotáhlo do zdárného konce a přineslo na monitory zpět legendu. RollerCoaster Tycoon World ale neměl snadný život, během vývoje se na něm vystřídaly tři tvůrčí celky. Vydavatel s vývojem nebyl spokojen u Pipeworks a následně Area 52 Games. Není tak divu, že hra nevyšla na začátku letošního roku a dokonce ani v létě.

Naštěstí problémy byly dle všeho zažehnány a RollerCoaster Tycoon World bude moci 10. prosince 2015 konečně vyjít od Nvizzio Creations. Dokonce je plánován uzavřený betatest. Ten je rozdělen do dvou fází - první proběhne v říjnu, druhá v listopadu. Do bety se dostanou hráči, kteří si hru předobjednají na Steamu. Má to však jedno ale, na Steamu hra stojí 34,99€, což je v přepočtu 952 Kč. Přitom v našem obchodě GameExpres je cena stanovena na 349,- Kč/12,99€. To je velkých rozdíl.

Minimální požadavky

OS: Windows 7 (64-bit) Procesor: 2.3 Ghz Core i5 nebo ekvivalentní AMD Operační paměť: 4 GB RAM Grafika: 1 GB VRAM DirectX: Verze 11 Místo na disku: 10 GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama