Romero se odmlčel, chystá ukázku ze své střílečky
Novinka Romero se odmlčel, chystá ukázku ze své střílečky

Romero se odmlčel, chystá ukázku ze své střílečky

Michal Burian

Michal Burian

1

Na Kickstarter se vrátí za měsíc až dva.

Reklama

Před týdnem oznámili John Romero a Adrian Carmack svou novou střílečku Blackroom, pro kterou chtěli na Kickstarteru vybrat 700 tisíc amerických dolarů. Během několika hodin po spuštění crowdfundingu jim ale bylo jasné, že to nebude vůbec lehké. Hráčům už nestačí pouze sliby a zvučná jména, chtějí vidět, co autoři připravují, aby se mohli rozhodnout, zda peníze na podporu pošlou. Známým tvůrcům tak nezbylo nic jiného než se stáhnout, kampaň na Kickstarteru zrušit a pustit se do práce.

Na Kickstarter se vrátí za měsíc nebo dva, kdy budou mít připravenou hratelnou ukázku, aby se všichni mohli přesvědčit, do jaké hry investují své peníze.

Připomeňme, že má jít o viscerální, pestrou a brutální střílečku, která naváže na klasické FPS hry a obohatí jejich styl o průzkum, rychlost a intenzivní boj. Slibovaná je kampaň pro jednoho hráče na 10 hodin a různé režimy pro více hráčů na šesti mapách zahrnující rozpadlé viktoriánské sídlo, Divoký západ nebo zrádné pirátské galeony. Komunita ale bude moci přidávat další lokality.

Blackroom má vyjít v zimě 2018 na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama