Routine se ukazuje ve svém prvním gameplay traileru
Routine Novinka Routine se ukazuje ve svém prvním gameplay traileru

Routine se ukazuje ve svém prvním gameplay traileru

Jan Kalný

Jan Kalný

28

Ambiciózní projekt od Lunar Software už nějaký ten pátek provokuje na Steam Greenlight. Tvůrci se konečně rozhodli nám ukázat něco přímo ze hry.

Reklama

Routine bylo minulý rok na Gamesconu oznámeno a získalo povětšinou pozitivní ohlasy. To nadšence z Lunar Software nejen nezastavilo, naopak posílilo k vytvoření ještě lepší hry.

Routine je předně hororová hra o přežívání ve vesmírné lodi, která jakoby z oka vypadla vizím z minulého století. Po té co se na lodi něco stane, musíte přežívat a vyhýbat se zlým robotům. Zní to tak absurdně, až to nemůže být přeci špatné.

Tvůrci kladou velký důraz nejen na přežívání jako takové, ale také na průzkum. Proto se nikdy nedostanete přesně do té samé místnosti, a to ani po opakování hry. Prostředí by totiž mělo být náhodně generované a jsem si osobně dost jistý, že mnohdy nenajdete cestu zpět (nebo se zpět ani neodvážíte jít). Zajímavé je, že po smrti už neexistuje žádný návrat zpět, žádné načítání kontrolního bodu nebo naposledy uložené pozice.

Při potulování vám bude po ruce CAT (Cosmonaut Assistance Tool), díky kterému budete moci ovládat ty obří úžasné obrazovky a stahovat data z počítačů, stejně tak budete mít nějaké ty futuristické zbraně - něčím se přeci bránit musíte.

Na hře pracují (tedy alespoň v době oznámení pracovali) tři lidé, přičemž jedním z nich je i Mick Gordon. Ten se postaral o zvuky a hudbu, kterou měl na starost i u několika Need for Speed titulů, stejně tak u filmů v čele s The Last Airbender (Poslední vládce větru). Routine běží na proslulém Unreal Enginu 3 a měli bychom se ho dočkat již letos na PC a Mac.

Níže se v prvním gameplay traileru můžete podívat na samotnou hru, včetně stahování dat, útěku, průzkumu a střetu s roboty i vodní příšerou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama