Rozdáváme 1000 klíčů na týdenní premium a další bonusy v online střílečce Survarium
Survarium Novinka Rozdáváme 1000 klíčů na týdenní premium a další bonusy v online střílečce Survarium

Rozdáváme 1000 klíčů na týdenní premium a další bonusy v online střílečce Survarium

Martin Cvrček

Martin Cvrček

25

<strong>Druhé kolo.</strong> Stále hrajete PvP betu slibné střílečky Survarium od autorů Stalkera? Pak by se vám mohl hodit jeden z tisíce klíčů, které vám zaručí premium po dobu jednoho týdne, 5000 in-game rublů a nově také českou vlajku.

Reklama

Klíče rozebrány.

Na začátku února jsme ve spolupráci se studiem Vostok Games rozdávali rovných tisíc klíčů do bety online střílečky Survarium. Po klíčích se poměrně rychle zaprášilo, takže nyní pro vás máme další várku, která se může hodit také v souvislosti s faktem, že Survarium je nově k dispozici na Steamu, což pravděpodobně přiláká další hráče.

Proto rozdáváme dalších 1000 klíčů, takže se, jak doufáme, dostane na každého zájemce. Každý kód vám opět aktivuje premium účet na jeden týden a přidají navrch 5000 rublů (in-game měna) a nově také českou vlajku, kterou můžete umístit na oblečení své postavy ve hře.

Pro aktivaci klíče musíte mít nejprve založený a aktivovaný účet na oficiálním webu, se kterým se následně na webu přihlásíte. Po přihlášení zamiřte na svůj profil (tlačítko Profile pod profilovým obrázkem) a poté do sekce Promo-codes. Tam zadáte svůj kód a potvrdíte ho tlačítkem Apply code.

Pamatujte, že klíč je unikátní a může být aktivován jen na jednom účtu. Aktivace se obvykle projeví za 5 minut až za půl hodiny, takže pokud ihned po aktivování klíče zamíříte do hry, mějte na paměti, že se bonusy mohou objevit až po určité době.

Klíč získáte velmi jednoduše. Stačí vyplnit formulář níže a zadat do něj 2x vaši e-mailovou adresu. Klíč vám poté během několika minut/hodin dorazí do schránky, pokud se tak nestane, zkontrolujte složku spam.

Více o betě Survaria se dočtete v našich dojmech z hraní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama