Rozdáváme 150 vstupenek do bety The Crew
The Crew Novinka Rozdáváme 150 vstupenek do bety The Crew

Rozdáváme 150 vstupenek do bety The Crew

Michal Burian

Michal Burian

137

Pokud máte PlayStation 4 nebo Xbox One tak si můžete zajezdit v nových závodech od Ubisoftu.

Reklama

Ve spolupráci s distributorskou společností Conquest rozdáváme 150 vstupenek do konzolové bety The Crew, která probíhá od dnešního dne do 10. listopadu. Včera jsme vám nabídli kódy prostřednictvím našeho obchodu Xzone, s nimiž můžete hrát od středy, zatímco dnes rozdáváme klíče s přístupem od pátku.

Do formuláře níže stačí zadat 2x vaši e-mailovou adresu. Klíč vám během několika minut/hodin dorazí do schránky, pokud se tak nestane, zkontrolujte složku spam.

Klíč uplatníte na oficiálních stránkách, kde se přihlásíte prostřednictvím svého Uplay účtu. Následně zadáte klíč pro vámi zvolenou platformu - PlayStation 4 nebo Xbox One – a od Ubisoftu obdržíte klíč pro aktivaci na PlayStation Network nebo Xbox Live Marketplace.

Ubisoft pro hraní bety doporučuje PlayStation Plus, respektive Xbox Live Gold. Pokud prémiový účet nemáte, i tak si budete moci betu vyzkoušet, akorát s jistým omezením pro online hraní.

Beta umožní hráčům prozkoumat celou mapu situovanou do Spojených států a všechny výzvy ve dvou z pěti regionů. K dispozici bude Středozápad a Východní pobřeží.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama