Rozdáváme klíče do PC bety The Crew: Wild Run
The Crew Novinka Rozdáváme klíče do PC bety The Crew: Wild Run

Rozdáváme klíče do PC bety The Crew: Wild Run

Michal Burian

Michal Burian

26

Aktualizace: Rozdáváme dalších 250 klíčů!

Reklama

Do 19. října letošního roku probíhá uzavřená beta arkádových závodů The Crew: Wild Run. Do bety dostane automaticky přístup každý majitel původního The Crew (měla by se objevit ve vaší Uplay knihovně). Pokud nepatříte mezi hráče The Crew, tak máte možnost si nový obsah vyzkoušet. Zing.cz ve spolupráci s českou distributorskou společností Conquest rozdává přes 100 klíčů - stylem kdo dřív přijde, ten si zahraje.

Pro aktivaci klíče zamiřte na oficiální stránky The Crew, klikněte na „Redeem your guaranteed access code" a přihlaste se na svůj Uplay účet.

Uzavřená beta The Crew: Wild Run nabízí úvod s tutoriálem, 5 misí v PVE a PVP, možnost navštívit Summit, kde se scházejí další hráči, a spoustu nových vozidel, monster truck, motorky nebo auta určená pro drift.

Plná verze The Crew: Wild Run vyjde 19. listopadu 2015 ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Hru předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz.

Klíč získáte velmi jednoduše. Stačí vyplnit formulář níže a zadat do něj 2x vaši e-mailovou adresu. Klíč vám poté během několika minut/hodin dorazí do schránky, pokud se tak nestane, zkontrolujte složku spam.

Vše rozdáno

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama