Rozdíl mezi běžnou a Imperiální edicí Elder Scrolls Online
Novinka Rozdíl mezi běžnou a Imperiální edicí Elder Scrolls Online

Rozdíl mezi běžnou a Imperiální edicí Elder Scrolls Online

Michal Burian

Michal Burian

19

K tomu menší perlička o chybě na obalu hry Elder Scrolls Online se špatnou samolepkou.

Reklama

Pokud jste si předobjednali Elder Scrolls Online v našem obchodě Xzone.cz, tak dnes můžete očekávat informaci o odeslání zásilky. Imperiální edice je sice beznadějně vyprodaná v rámci předobjednávek, ale stále si můžete koupit běžnou edici za super cenu s in-game bonusy a klíčenkou s logem hry.

Imperiální edice zaujme skalní fanoušky 12" figurkou Molaga Bala (Daedrický princ nadvlády a otroctví), tištěnou mapou světa Tamriel s podrobnostmi všech zón, ilustrovaným 224 stránkovým průvodcem, sběratelským steelbookem a spoustou in-game bonusů, včetně Explorer's packu.

Oproti tomu běžná edice obsahuje unikátní in-game bonusy do hry (Explorer's pack) s možností hrát za libovolnou alianci nehledě na zvolenou rasu postavy, unikátního peta (Scuttler), který vás bude doprovázet na vašich cestách Tamrielem, sadu map, které vás dovedou k ukrytým pokladům (loot) a přednostní přístup do hry (3 dny před spuštěním).

Krom toho navíc od nás obdržíte klíčenku s logem hry a sběratelskou kartičku.

The Elder Scrolls Online koupíte v našem obchodě na PC za 1098 Kč.

Na závěr menší perlička, na obal TESO se dostala samolepka, na které je psáno, že součástí balení je rovněž fyzická mapa. To bohužel není pravda. V balení naleznete Explorer's pack a klíčenku. Tak aby vás to nezmátlo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama