Rozdíly mezi PS4 a PS3 verzí Star Ocean 5
Novinka Rozdíly mezi PS4 a PS3 verzí Star Ocean 5

Rozdíly mezi PS4 a PS3 verzí Star Ocean 5

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

6

Ve Star Ocean Programu se SE zaměřil na rozdíly mezi jednotlivými verzemi a ukázal nový trailer.

Reklama

Pátý díl série Star Ocean s podtitulem Integrity and Faithlessness u nás vyjde pouze ve verzi pro konzoli PlayStation 4. Nicméně, ve své domovině se hráči dočkají i exkluzivní PS3 verze a možná proto, aby to nebylo západnímu publiku líto, zaměřil Square Enix v posledním Star Ocean Programu na rozdíly mezi těmito jednotlivými verzemi hry.

Rozdíly ale možná nakonec nikoho nepřekvapí. Co se týče herního obsahu, totiž nabídnou obě hry úplně stejné množství misí a tedy i herní zážitek a funkce cross-save navíc není podporována. Rozdíl najdeme až u funkcí Share a PS Vita Remote Play, které jsou logicky podporované pouze na PlayStation 4 konzoli a ne na PlayStationu 3. Liší se také framerate: 60fps u PS4 a pouze 30 snímků za sekundu na PS3. Square Enix ale podotýká, že nejde o vyloženě stabilní framerate a že může místy kolísat. Rozdílné je i rozlišení: 1080p pro PlayStation 4 a 720p na PlayStationu 3.

Největších rozdílů si ale asi všimneme u grafiky. U PS4 je jemnější zpracování fyziky, postav, prostředí, efektů a také se liší množství objektů a monster, zobrazovaných v dálce. U PS3 verze jsou zjednodušeny některé výrazy a některé objekty a monstra ve větší vzdálenosti nejsou vůbec zobrazeny.

Star Ocean: Integrity and Faithlessness vyjde v Japonsku pro PlayStation 4 a PlayStation 3 už 31. března a v Severní Americe a v Evropě pro PlayStation 4 někdy v letošním roce.

Níže se můžete podívat na nový trailer a také zhlédnout záběry z kosmické lodi Charles D. Goale a mnoho dalších věcí. Pod trailerem ještě najdete kompletní záznam Star Ocean Programu, ze kterého nový trailer pochází.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama