Rozhovory s médii jsou důležitou součástí kariéry v F1 2018
F1 2018 Novinka Rozhovory s médii jsou důležitou součástí kariéry v F1 2018

Rozhovory s médii jsou důležitou součástí kariéry v F1 2018

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Pod časovým tlakem budete odpovídat na otázky. Vaše odpovědi ovlivní morálku týmu a vnímání ostatních týmů v paddocku.

Reklama

V předchozích dílech oficiálních závodů F1 byly rozhovory spíše na oko. Pro letošní ročník se vývojáři v britském studiu rozhodli dát rozhovorům větší váhu a donutit hráče, aby se nad možnostmi pro odpověď zamyslel. Zároveň ale nebudete mít tolik času. Budete totiž pod časovým tlakem.

Rozhovory s médii jsou důležitou součástí kariéry v F1 2018

Média v F1 2018 bude zastupovat sympatická reportérka se jménem Claire. Ta se vás bude ptát na různé věci. Vedoucí vývoje Lee Mather na blogu Codemasters prozradil, že Claire budou zajímat vaše názory z událostí na trati, někdy budete diskutovat o rivalech, o boji na trati a jindy zase o celkové sezóně. Na odpověď (2 až 4 možnosti) budete mít vždy jen omezené množství času. Dostanete se tak do časového tlaku a zároveň budou mít vaše odpovědi vliv na morálku vašeho týmu i na to, jak vás v paddocku budou vnímat ostatní týmy.

Rozhovory budou formovat vaši osobnost a určí, jaký typ závodníka jste. Budete diplomatem, sebejistým závodníkem nebo arogantním jedincem, kterému je všechno jedno? Rozhodnutí je na vás. Důležitá je ale i morálka týmu. Odpovědi mají mít pozitivní nebo negativní dopad na lidi ve vašem blízkém okolí a lehce se může stát, že vývojové oddělení přijde o motivaci a příprava nových dílů, které zajistí monopostu výkon navíc, bude trhat déle, což může znamenat ztrátu na konkurenci. Postupné formování vaší osobnosti se zase bude hodit při vyjednávání o nové smlouvě. Každý tým upřednostňuje jiného jezdce. Vy budete mít vždy tři pokusy na to, abyste získali novou smlouvu nebo si prodloužili/vylepšili tu stávající.

Tyhle a další novinky z F1 2018 jsou nám prezentovány v novém gameplay videu. V něm si všimněte i nového menu s možností určit si svého soupeře pro porovnání. Nemusí to být jen týmový kolega.

Hra F1 2018 vyjde 24. srpna na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Předobjednat můžete na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama