Rozšíření Houses of Morrowind pro The Elder Scrolls: Legends se lehce opozdí
Platforma The Elder Scrolls: Legends Novinka Rozšíření Houses of Morrowind pro The Elder Scrolls: Legends se lehce opozdí

Rozšíření Houses of Morrowind pro The Elder Scrolls: Legends se lehce opozdí

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy Windows PC Apple iOS Android Android Apple Mac

Nevyjde 29. března, jak bylo původně oznámeno, ale až 5. dubna.

Reklama

Před pár týdny společnost Bethesda odhalila novou expanzi pro karetní The Elder Scrolls: Legends, která nese název Houses of Morrowind. Tehdy bylo oznámeno, že na karetní návrat k tématice Morrowindu dojde už 29. března, ale karbaníci se zájmem o svět The Elder Scrolls si nakonec budou muset počkat o něco déle. Před několika dny totiž v relativní tichosti a nenápadnosti došlo k posunu data vydání na 5. dubna.

Nejde tedy o kdovíjak výrazný odklad. Navíc došlo na přiblížení toho, co expanze nabídne. Jak už víme, tentokrát nedojde na singleplayerovou kampaň, jakou nabídla rozšíření The Fall of the Dark Brotherhood a Return to Clockwork City. Předpokládalo se tedy, že podobně jako v případě Heroes of Skyrim nabídnou Houses of Morrowinds jen nové karty. Na nějaký nový singleplayerový obsah ale přeci jen dojde.

Tvůrci připravují Puzzle Sets, tedy sady puzzlů, které před vás předloží scénáře představující určité výzvy či hádanky. Ty musíte vyřešit při splnění určitých parametrů, například bude třeba vyhrát hru v jediném tahu. Tímto způsobem se budete moci lépe seznámit s novými kartami a mechanikami a obecně si zlepšit schopnosti. Očividně jde tedy o obdobu hádanek, které byly součástí kampaně Return to Clockwork City.

V tuto chvíli jsou v plánu tři sady deseti puzzlů, a to Caius' Training, Naryu's Challenges a Divayth Fyr's Trials. Zatímco Caius' Training bude zdarma pro každého, zbylé sady si budete moci koupit v herním obchodě za 9,99 dolarů nebo za 1500 zlata (herní měna). Za splnění všech hádanek v rámci dané sady obdržíte 5 balíčků s kartami Houses of Morrowind, 100 Soul Gemů a speciální rub karet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama