RPG Avowed od Obsidianu odhaluje rozsah
Avowed Novinka RPG Avowed od Obsidianu odhaluje rozsah

RPG Avowed od Obsidianu odhaluje rozsah

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Vývojáři svou novinku srovnávají s The Outer Worlds.

Reklama

Kalifornské studio Obsidian Entertainment začátkem června na akci Xbox Games Showcase zveřejnilo nový trailer z chystaného RPG Avowed. Na příběhovou ukázku nyní navazují dodatečné informace, které herní ředitelka Carrie Patel sdělila v rozhovoru pro magazín Game Informer.

Za pozornost stojí především pasáž, ve které Patel přibližuje velikost, délku a strukturu hry. V těchto aspektech má být Avowed srovnatelné s RPG The Outer Worlds, které studio Obsidian vydalo v roce 2019. Podle údajů z webu HowLongToBeat jde The Outer Worlds dohrát za necelých 14 hodin. Při větším zaměření na vedlejší mise a průzkum herního světa se ale může herní zážitek protáhnout až na 30 hodin.

Obdobnou délku i kombinaci hlavních misí a vedlejších úkolů tedy můžeme očekávat i v případě Avowed. Herní ředitelka hry ale upozorňuje, že na délku celého zážitku může mít kromě herního stylu vliv také zvolená obtížnost a další aspekty. Jisté každopádně je, že můžeme čekat středně dlouhý zážitek s délkou nanejvýš několika desítek hodin. Avowed vyjde v průběhu letošního roku na PC (Steam), Xbox Series X/S i v předplatném Xbox/PC Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama