Rubačku Metal Gear Rising prý kdysi zrušili
Metal Gear Rising: Revengeance Novinka Rubačku Metal Gear Rising prý kdysi zrušili

Rubačku Metal Gear Rising prý kdysi zrušili

Michal Maliarov

Michal Maliarov

6

Ještě, než se titulu chopilo studio Platinum Games se prý Metal Gear Solid: Rising potýkal se zrušením.

Reklama

V brzké době bychom se měli dočkat videa The Truth Behind Rising, které nám více osvětlí vytvořenou spolupráci mezi Kojima Productions a studiem Platinum Games. Mezitím nám producent KP, Yuji Korekado, trochu osvětlil situaci a v nejnovějším podcastu odhalil, že v jednu chvíli byl projekt Metal Gear Solid: Rising dokonce zrušen.

Vývojáři prý ztratili smysl a jádro celého projektu, který se rozhodně točil kolem více věcí, než jen možnosti rozsekávat vše okolo. Hideo Kojima, působící v té době jako producent, vyjádřil obavy z toho, zda půjde titul vůbec dokončit, nehledě na to, že byl příběh i motion-capturing v pokročilé fázi. Nakonec padlo řešení celý projekt zrušit. Během nedávné návštěvy v Kojimově studiu však kluci z Platinum Games vyjádřili obrovské nadšení a zájem o projekt, který tak nakonec skončil v jejich rukou.

MGS: Rising byl poprvé odhalen na E3 2009 a postupně upadal do zapomnění. Na VGA 2011 se ale představil s čerstvou krví a přejmenoval se na Metal Gear Rising: Revengeance. Změna vývojářů sice znamená i změny v herních mechanismech, od tvůrců Bayonetty ale očekáváme minimálně další kvalitní bojovku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama