Rybka v těle robota připomíná datum vydání. V polovině ledna vychází český Feudal Alloy
Feudal Alloy Novinka Rybka v těle robota připomíná datum vydání. V polovině ledna vychází český Feudal Alloy

Rybka v těle robota připomíná datum vydání. V polovině ledna vychází český Feudal Alloy

Michal Burian

Michal Burian

3
Platformy Windows PC Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Zajímavé akční dobrodružství od znojemského studia Attu Games.

Reklama

Znojemské studio Attu Games připomíná blížící se vydání svého akčního dobrodružství Feudal Alloy, které jsme si nedávno zahráli. Ve hře dostanete na starost středověkého robota, kterého ovládá ryba. S tímto netradičním hrdinou prozkoumáte středověký, ručně kreslený svět, postupně zlepšíte své bojové techniky a užijete si dynamické boje.

Koncem roku 2018 jsme si Feudal Alloy zahráli. Jakub Němec ve svém článku mj. napsal: Doufejme, že se projekt na Steamu neztratí, ale šílená kombinace ryby a robota by mohla zaujmout širší hráčskou obec. Grafická stránka se totiž povedla dotáhnout téměř k dokonalosti v rámci kategorie, do níž spadá. Osobně se mi velmi líbí středověce pojatý svět bohatý na detaily, jež budete postupně objevovat. Nepřátelé působí roztomile záludným dojmem a je radost porcovat je na součástky. Ruku v ruce jdou s povedeným vizuálem také zvukové efekty. Funění pístů, seky, škrkání plechu a likvidace protivníků vhodně dokreslují atmosféru. Středověce laděná hudba je jen příjemným bonusem (i když se časem začne opakovat).

Feudal Alloy vychází 17. ledna 2019 na PC (Steam a GOG) a Nintendo Switch za 14,99 euro. PS4 a Xbox One verze budou následovat o něco později. Pokud vás hra hodně zaujala, doporučujeme koupit speciální Xzone edici za 399 Kč. Kromě aktivačního kódu hry na Steamu totiž obsahuje luxusní krabičku v podobě mini-artbooku (počet stran bude upřesněn), A5 aršík se samolepkami a každá kopie hry je ještě ručně podepsána a očíslována autory.

Rybka v těle robota připomíná datum vydání. V polovině ledna vychází český Feudal Alloy
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama