Rychlá a tichá liška Farrow z Mutant Year Zero: Road to Eden
Mutant Year Zero: Road to Eden Novinka Rychlá a tichá liška Farrow z Mutant Year Zero: Road to Eden

Rychlá a tichá liška Farrow z Mutant Year Zero: Road to Eden

Michal Burian

Michal Burian

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Post-apokalyptický svět na Zemi obývají různí mutanti.

Reklama

Za méně než týden začíná cesta do post-apokalyptického světa na Zemi, kterému vládne příroda a mutanti všeho druhu. Taktická strategická akce Mutant Year Zero: Road to Eden se inspirovala povedenou sérií XCOM a nakombinuje nám tahové souboje s kradmým pohybem v reálném čase a průzkumem post-apokalyptické pustiny. To vše zabaleno do příběhu.

Jedním ze stvoření obývající tento svět je liška Farrow. Jde o tajemnou postavu obývající nebezpečnou zónu. Farrow je tajemné stvoření. Ani ona sama neví, odkud se tady vzala. Jakmile se s ní seznámíte, budete ji moci přibrat do týmů svých mutantů a využít její přednosti. Co dokáže? Nejlepší je na tiché zabíjení nepřátel. Je vybavena schopnostmi a vybavením, které ji umožňuje rychle a tiše poslat protivníky na druhý břeh. Když se akce zvrtne, bude se hodit brokovnice a jiné zbraně.

Dalšími hrdiny této hry je postava se zobákem a hromotluk s prasečí hlavou. Co dalšího nás v Mutant Year Zero: Road to Eden čeká? To se dozvíme 4. prosince, kdy titul vychází na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Recenzi pro vás již připravujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama