S Assassin’s Creed: Chronicles se podíváme do Číny, Indie a Ruska
Novinka S Assassin’s Creed: Chronicles se podíváme do Číny, Indie a Ruska

S Assassin’s Creed: Chronicles se podíváme do Číny, Indie a Ruska

Jan Kalný

Jan Kalný

43

Zatímco budeme poslušně čekat na oznámení nového dílu ze série Assassin’s Creed, Ubisoft si pro nás přichystal nové díly ze spin-offu Chronicles.

Reklama

Součástí Season Passu posledního dílu s podtitulem Unity byla i spin-off plošinovka Chronicles: China, kde se v roli Shao Jun pokusíme navrátit bratrstvu zašlou slávu. Ačkoli hra ještě nevyšla, její vydání je již blízko. Ale známe Ubisoft a jedna hra ročně je prostě málo. Proto se kromě China dočkáme i dalších dvou Chronicles dílů.

V druhém díle se vžijeme do role Arbaaza Mira, indského asasína žíjícího v roce 1841. Fanoušci série mohou Arbaaza znát především z komiksu Assassin's Creed: Brahman. Arbaaz bude chtít především ochránit své přátele v konfliktu mezi Sikhskou říší a Britskou Východoindickou společností, zatímco mistr Templářů hrozí tajemným předmětem, který kdysi patřil asasínům.

Do třetice v Chronicles: Russia naopak okusíme ruskou zimu na konci první světové války v kůži Nikolaie Orelova, kterého můžete také znát z komiksu, resp. dvou a to konkrétně The Fall and The Chain. Nikolai bude chtít se svou rodinou odjet pryč, ale je nucen splnit jeden poslední úkol a tak se musí vydat do domu, ve kterém se vězněna carova rodina, a zároveň ukrást předmět, kvůli kterému asasíni a Templáři bojovali celá století.

Ačkoli každý z příběhů má svůj vlastní děj, dohromady budou tvořit jeden velký společný příběh. To všechno ve 2.5D provedení. Vaším cílem bude se schovávat, mást nepřátelé pomocí pískání nebo převleků, najít svůj cíl, zabít ho a následně utéct.

Pokud se vám ale nepovede stealth, vždy můžete vylézt ze stínů a pomocí nejrůznějších zbraní a vybavení nepřítele prostě zabít. Mimo to na vás čeká svoboda pohybu, stejně tak jako více cest. Můžete totiž přecházet do popředí i do pozadí a najít si tak nové cesty, plnit vedlejší úkoly, sbírat sběratelské předměty nebo najít tu nejrychlejší cestu.

Každá epizoda bude navíc graficky laděná tak, aby zapadla do daného období. V China na nás čekají klasické černo-červené vzory a inkoust, v India na nás zase čekají nejrůznější barvy lotusových květů spojený a v Russia si užijeme výrazných barev propagandy s námětem černobílých fotek.

Všechny tři epizody si budete moci koupit zvlášť nebo dohromady pomocí Season Passu. Zatímco první epizoda s názvem China vyjde již 22. dubna v Evropě (o den dříve v Severní Americe), další dvě mají vyjít až na podzim letošního roku. Všechny tři samozřejmě na PC, Xbox One a PS4.

Za zmínku také rozhodně stojí, že hry mají na svědomí lidé ze studia Climax, kteří jsou zodpovědní například za Silent Hill: Origins, Serious Sam: Next Encounter nebo PC verzi Castlevania: Lord of Shadows.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama