S Call of Duty: Infinite Warfare má dorazit remaster Modern Warfare
Call of Duty: Infinite Warfare Novinka S Call of Duty: Infinite Warfare má dorazit remaster Modern Warfare

S Call of Duty: Infinite Warfare má dorazit remaster Modern Warfare

Martin Cvrček

Martin Cvrček

38

Název je očividně skutečný a spolu s novým Call of Duty má dorazit i remaster Call of Duty 4: Modern Warfare.

Reklama

Na Redditu se díky uživateli, který si záhy po zveřejnění smazal účet, objevila fotografie karty z amerického obchodu Target. Pokud nejde o nějaký narychlo spíchnutý podvrh, karta v první řadě potvrzuje, že letošní Call of Duty opravdu ponese podtitul Infinite Warfare a nejde tedy o nějaký špatný vtip správců PSN nebo o pracovní název.

Pokud budeme fotografii věřit, dozvíme se, že k vydání Infinite Warfare dojde 4. listopadu. To by nebylo nijak překvapivé, v listopadu vychází jednotlivé díly Call of Duty snad už od dob vymření dinosaurů. Všimněte si také helmy v levé ruce postavy, která nasvědčuje tomu, že se opravdu podíváme do vesmíru.

Jak už to tak bývá, hra nedorazí jen v jedné edici, kromě standardní edice hry bude k dispozici minimálně Legacy Edition, která se má pochlubit dost zajímavým bonusem - remasterem Modern Warfare.

Soudě dle názvu Modern Warfare Remastered a podoby loga jde o předělávku legendárního Call of Duty 4: Modern Warfare z roku 2007. Teoreticky by ale remaster mohl zahrnovat i Modern Warfare 2 z roku 2009. Na definitivní odhalení obsahu remasteru, stejně jako na podrobnosti o platformách a nových featurách, si tak musíme počkat a zatím můžeme jen spekulovat.

Jestli jde vážně o Call of Duty 4, osobně bych byl raději, kdyby šlo jen o záležitost konzolí. Nechci příliš spekulovat a věštit, ale obávám se, že případný remaster hry na PC by byl pravděpodobně ochuzen o věci jako vyhledávač serverů nebo možnost zakládat vlastní servery. Což by bylo nepochybně bolestivé zjištění pro některé veterány, kteří by snad uvažovali nad tím, že by si remaster pořídili a připomněli si staré časy. To by bez kdysi samozřejmých možností nemuselo být možné.

Na druhou stranu Black Ops 3 dokazuje, že Activision je ochotný se alespoň částečně vrátit k ideji podpory vlastních serverů nebo moddingu a určitě by mohlo jít o dobrou příležitost pro ty, kteří s touhle legendou neměli tu čest. Hru by si zkusili alespoň v nějaké podobě a bez nutnosti lovit solidní servery na PC nebo shánět původní konzolové verze.

K oficiálnímu odhalení Call of Duty: Infinite Warfare má dojít příští úterý. Je ale možné, že Activision kvůli všem těm únikům trochu přehodnotí své plány a odhalení lehce uspíší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama