S dalším DLC do Batman: Arkham Knight zavzpomínáte na historii
Batman: Arkham Knight Novinka S dalším DLC do Batman: Arkham Knight zavzpomínáte na historii

S dalším DLC do Batman: Arkham Knight zavzpomínáte na historii

Michal Burian

Michal Burian

18

Skiny pro Batmana, Batmobil a další postavy z historie. <strong>Gameplay záběry z DLC s Batgirl</strong>.

Reklama

Do Batman: Arkham Knight dnes vyšel dodatečný balíček Batgirl: A Matter of Family. V srpnu ale bude následovat další DLC, s kterým zavzpomínáte na historii. V Gotham City se budete moci obléknout do slušivého skinu, který nosil Batman ve filmu z roku 1989. Do stejného stylu převlečete také Batmobil. Součástí budou i dvě skladby inspirované pokračováním filmu, Batman se vrací (Batman Returns).

Druhá část je nazvaná Bat-family Skins Pack, zahrnuje šest skinů pro postavy na základě alternativní časové osy: 1990s Catwoman, One Year Later Robin, Arkham Origins Batman, Iconic Grey & Black Batman, 1970s Batman a Original Arkham Nightwing.

Pro majitele Season Passu dnes vyšel balíček Batgirl: A Matter of Family. Pro ostatní bude k dispozici od 21. července za 5,79 liber (cca 220 Kč). DLC s Batgirl má na starost studio WB Montreal, které vytvořilo Batman: Arkham Origins. Dodatečný balíček nás zavede do nové lokace, kde budeme plnit různé hlavní i vedlejší mise. Očekávat můžete hádanky, které budete řešit pomocí nového hackovacího systému, stejně tak se o slovo přihlásí Robin, který bude Batgirl následovat a pomůže ji zachránit jejího otce. Toho drží Joker v zábavním parku Seagate Amusement Park na ropné plošině.

DLC vyšlo pouze pro PlayStation 4 a Xbox One verze hry. PC verze se ho dočká až později, prodej nového Batmana na PC byl pozastaven z důvodu problémů s optimalizací.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama