S Gears of War: Ultimate Edition si zahrajete všechny díly série
Gears of War Novinka S Gears of War: Ultimate Edition si zahrajete všechny díly série

S Gears of War: Ultimate Edition si zahrajete všechny díly série

Michal Burian

Michal Burian

18

Díky zpětné kompatibilitě si budete moci užívat Gears 1, 2, 3 a Judgment.

Reklama

Společnost Microsoft dnes překvapila. Gears of War: Ultimate Edition sice bude na disku obsahovat pouze vylepšený první díl pro Xbox One společně s extra mapama a pozvánkou do bety Gears 4, ale zároveň si budete moci stáhnout další díly oblíbené série. Vše umožní zpětná kompatibilita. Na své konzoli Xbox One si tak budete moci zahrát v originální podobě první, druhý a třetí díl, stejně tak Judgment.

Původní Gears of War díly z Xboxu 360 (bez vylepšení) si budete moci zahrát koncem roku. Pokud jste v preview programu konzole, tak Gears of War 1 už zpětná kompatibilita podporuje, stejně tak Shadow Complex.

Na jedno si ale musíte dát pozor, abyste měli na všechny díly Gears of War v původní kvalitě z Xboxu 360 nárok, musíte mít na Xbox One nainstalovanou kolekci Gears of War: Ultimate Edition a minimálně jednou ji zapnout mezi 25. srpnem a 31. prosincem 2015 - konzole musí být připojena k internetu.

Gears of War: Ultimate Edition vychází 28. srpna. Později bude vylepšený první díl GoW i pro PC s Windows 10. Tam všechny díly Gears of War moc očekávat nelze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama