S lepší grafikou a multiplayerem oživena strategie Stronghold 2
Stronghold 2 Novinka S lepší grafikou a multiplayerem oživena strategie Stronghold 2

S lepší grafikou a multiplayerem oživena strategie Stronghold 2

Michal Burian

Michal Burian

11

Když nezaujmou nové díly, je nejlepší se vrátit ke staré a ověřené klasice.

Reklama

Studio Firefly se už několik let snaží navrátit zašlou slávu strategické série Stronghold. Ani jednou to ale nevyšlo a Stronghold 3 (2011) ani Stronghold Crusader 2 (2014) nedokázaly na úspěch svých předchůdců navázat. Proto se vývojáři rozhodli oživit oblíbený druhý díl z roku 2005.

Stronghold 2 vyšel v takzvané Steam edici, která přináší vylepšenou grafiku, upravené uživatelské rozhraní, šest nových map, podporu Steam Workshopu pro komunitní mapy a multiplayer. Ten byl u původní hry vypnut v roce 2014.

Ve znovuoživené verzi si multiplayerové bitvy užije až osm hráčů. K dispozici jsou velké mapy, na kterých se buď snažíte zničit armádu oponenta v módu Deathmatch nebo eliminovat cíle s vysokou hodnotou v režimu Kingmaker.

Stronghold 2: Steam Edition se prodává za 14,99€, ale do 12. října je sleva a hru koupíte za 12,74€. V přepočtu 330 korun. Pakliže ale vlastníte původní Stronghold 2, získáte Steam edici s vylepšením zdarma.

Pokud jste Stronghold 2 nehráli, tak nejde jen o válečnou real-time strategii, ve které se se svou armádou snažíte zničit pevnost protivníka. V této hře se musíte rovněž starat o svůj hrad a vylepšovat ho, stejně tak dbát na to, aby vaši lidé měli co jíst, abyste měli dostatek potřebných výrobních materiálů atd.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama