S novou expanzí přijde do strategie Stellaris apokalypsa
Stellaris Novinka S novou expanzí přijde do strategie Stellaris apokalypsa

S novou expanzí přijde do strategie Stellaris apokalypsa

Michal Burian

Michal Burian

4

Má přinést řadu nových útočných a obranných možností. Budete moci zničit celé světy.

Reklama

Fanoušci 4K strategie Stellaris budou brzy ze svých peněženek vytahovat další peníze. Společnost Paradox oznámila, že na začátek letošního roku chystá novou expanzi pojmenovanou Apocalypse. Nové rozšíření přinese do hry nové útočné a obranné možnosti, které vám umožní zničit celé světy. K dispozici budete mít nové, děsivé zbraně, díky nimž budete postrachem pro své nepřátelé.

Bude pouze na vás, zda nepřátelskou planetu zničíte a vytěžíte její zbytky. Rozhodnout se ale můžete zabít jen veškerý život na planetě, abyste nepoškodili infrastrukturu pro kolonizaci. Špatně nezní ani neproniknutelný štít, jenž odřízne planetu od zbytku galaxie a vy poté můžete postavit výzkumnou stanici, zkoumat obyvatele planety a sledovat jejich bezradnost.

To ale není vše. Společně s výše zmíněnými zbraněmi (a dalšími) se do hry dostane obrovská kapitánská loď nazývána Titán. Kromě účinných zbraní přináší velké bonusy lodím, které jsou pod jejím velením.

Expanze Apocalypse do Stellaris ještě přidá vesmírné piráty, s nimiž budete moci spolupracovat, případně proti nim bojovat.

4X strategie Stellaris vyšla v květnu 2016 na PC. Rozšíření Apocalypse nemá stanovené přesné datum vydání, cena bude 20 euro.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama