S novým updatem GTA Online budete moci rozšířit svou zločineckou organizaci
GTA 5 Novinka S novým updatem GTA Online budete moci rozšířit svou zločineckou organizaci

S novým updatem GTA Online budete moci rozšířit svou zločineckou organizaci

Martin Cvrček

Martin Cvrček

36

Aktualizace Further Adventures in Finance and Felony vám umožní stát se šéfem vlastní zločinecké organizace. Chybět nebudou ani nová vozidla a nové herní prvky.

Reklama

Chystaný update GTA Online se sáhodlouhým názvem Further Adventures in Finance and Felony navazuje na aktualizaci Executives and Other Criminals a má jít o jednu z největších aktualizací, jakých se GTA Online dosud dočkalo.

V rámci Further Adventures in Finance and Felony dostanete možnost rozšířit svou organizaci a stát se šéfem vlastního zločineckého syndikátu. K dispozici vám bude kancelář i skladiště, umožňující prodej a kupování pašovaného zboží napříč městem. Připravte se ale na to, že vás čeká boj s policií a dalšími zločineckými organizacemi o nejvzácnější zboží a co největší výdělek.

Aktualizace slibuje nejen nové herní prvky, ale i další vozidla. Zatím se můžete podívat na screenshot luxusního bouráku Pegassi Reaper, na sídlo vaší organizace a na záběr z mise zadávané šéfem organizace, v níž musí další hráči zajistit speciální náklad.

Další detaily o Further Adventures in Finance and Felony se dozvíme příští týden, kdy nás čeká i trailer. K vydání updatu přitom dojde 7. června, přičemž jako obvykle platí, že bude zdarma a nebude k dispozici pro verze hry na PS3 a Xbox 360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama