S přídavkem After Dark bude žít Cities: Skylines nočním životem
Cities: Skylines Novinka S přídavkem After Dark bude žít Cities: Skylines nočním životem

S přídavkem After Dark bude žít Cities: Skylines nočním životem

Michal Burian

Michal Burian

9

Postavíte rušné město, které žije svým životem v noci, nebo po setmění se vaši obyvatelé budou bát vyjít ze svých bytů kvůli kriminálníkům?

Reklama

Společnost Paradox Interactive na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem oznámila placený přídavek After Dark do povedené hry Cities: Skylines. Už z názvu je patrné, že expanze do hry přinese denní a noční cyklus. V tiskové zprávě vydavatel prozrazuje, že bude záležet pouze na hráči, jaké jeho město v noci bude. Budete moci postavit různé město, které žije svým životem v noci, nebo město, v němž se jeho obyvatelé po setmění budou bát vyjít ze svých domovů kvůli kriminálníkům.

Platformy zatím nebyly oznámeny, nevíme tak, zda After Dark bude součástí nedávno oznámené Xbox One verze Cities: Skylines. Titul je jinak dostupný ve verzích pro PC, Mac a Linux od března letošního roku. Naše recenze zde.

Krom denního a nočního cyklu můžete očekávat i nové budovy a funkce úzce spojené se střídáním dne a noci. S příchodem těchto novinek se vaše město razantně změní, v noci po silnicích nebude jezdit tolik automobilů a lidé se budou sdružovat buď doma, nebo vyrazí do nějakého toho nočního klubu, baru nebo na diskotéku. Všechny tyhle zábavní podniky vyrostou ve vašem městě díky nově specializované zóně. Ta bude fungovat podobně jako stávající zóny.

Při hraní nesmíte zapomenout na bezpečí svých občanů. Kriminálníci a zločinci si pod rouškou tmy libují. Z toho důvodu vývojáři přepracovali celý kriminální/policejní systém. Ten bude nově podobný požárním sborům. Jakmile někdo nahlásí podezřelou aktivitu, z policejní stanice se na místo vydá policejní hlídka. Když pachatele zadrží, umístí ho do vězení. Bude tak potřeba zvýšit kapacitu věznic.

To ale stále není vše. V noci je menší provoz a vaši občané budou nově využívat jízdní kola. Budete tak muset zřídit zvláštní cyklostezky, které zajistí rychlé spojení mezi jednotlivými zónami. V oblastech budete moci nařídit, aby lidé jezdili na kolech, nebo jim naopak jízdu na kolech úplně zakázat.

Jako další budou ve hře nové taxíky, které budou přepravovat hlavně turisty. Tvůrčí celek má totiž v plánu, že právě v noci k vám do města budou jezdit turisté za noční zábavou, tedy za předpokladu, že se ve vašem městě pořádně rozjede zábava. Turisty bude moci odbavit nové mezinárodní letiště a poté se lidé do města budou dostávat v taxíku nebo autobusem.

Studio Colossal Order Ltd toho má v plánu mnohem víc. Součástí tohoto rozšíření budou i další novinky. O nich se ale více dozvíme o něco později. Dle dostupných informací by cena měla být kolem 15 euro a přídavek by měl vyjít možná už na podzim tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama