S.T.A.L.K.E.R. 2 jako tříměsíční exkluzivita pro Xbox
S.T.A.L.K.E.R. 2 Novinka S.T.A.L.K.E.R. 2 jako tříměsíční exkluzivita pro Xbox

S.T.A.L.K.E.R. 2 jako tříměsíční exkluzivita pro Xbox

Ondřej Partl

Ondřej Partl

17
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Naznačují to uniklé dokumenty ze sporu Epic vs. Apple.

Reklama

S.T.A.L.K.E.R. 2 je pro mnohé velice očekávané pokračování videoherní série od GSC Game World, které slibuje velký důraz na detaily.

Titul je aktuálně ohlášen pro PC a Xbox Series X/S (na obě platformy vyjde simultánně), kdy z pohledu konzolí se má jednat o časovou exkluzivitu. Proto se magazín GamingBolt rozhodl, že se vývojářů zeptá na to, jak to vypadá s verzí pro PlayStation 5.

Žel, autoři na tuto otázku odpověděli, že aktuálně nemají pro tuto verzi žádné plány, kdy se zaměřují především na tu pro Xbox Series X/S, kdy s Microsoftem domluvili několik dobrých výhod pro značku, jako je třeba zahrnutí hry v předplatném Xbox Game Pass.

Ovšem jen pár dní na to se na veřejnost dostal dokument ze soudního sporu Epic vs. Apple ze srpna roku 2020, v němž je uvedeno, že se titul chystá na poslední kvartál tohoto roku, přičemž se má jednat v rámci konzolí o tříměsíční exkluzivitu pro Xbox (stále ve stejný den vyjde i na PC).

Od té doby se samozřejmě mohlo mnohé změnit, ale minimálně to dává naději, že hráči na PlayStationu 5 nebudou muset na hru příliš dlouho čekat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama