S trochou snahy lze PC verzi Watch Dogs vylepšit
Watch Dogs Novinka S trochou snahy lze PC verzi Watch Dogs vylepšit

S trochou snahy lze PC verzi Watch Dogs vylepšit

Michal Burian

Michal Burian

127

Po grafické stránce lze městskou hackerskou akci Watch Dogs na PC vylepšit, je pak detailnější než na ultra nastavení.

Reklama

V roce 2012 na E3 se Ubisoft kasal s detailní a velmi propracovanou grafikou v městské akci Watch Dogs. Bohužel jsme se takového zpracování nedočkali u žádné verze. Hra není příliš detailní a chybí ji takové věci, jako jsou stíny, stopy po kulkách a podobné maličkosti, které sice nejsou kdovíjak důležité, ale rozhodně potěší oko nejednoho hráče. V opačném případě to působí dosti zvláštně.

Ubisoft podle všeho nejspíš PC verzi už nijak nevylepší, pokud nebudeme počítat opravné balíčky zaměřené na různé bugy. Komunita si tak musí pomoci sama, několik nadšenců se už začalo v kódu vrtat a přišlo na to jak Watch Dogs na PC vylepšit.

Zatím jsou na internetu dvě možnosti, jednou je grafický mód upravující terén, fyziku, oheň, nasvícení, stromy, kvalitu SSAO nebo HDR. Zkrátka možnosti, které v menu při nastavování grafiky nenajdete. Ulitka zatím není ve finální verzi, v té testované zdá se funguje. Stáhnout si ji můžete zde.

Druhou možnost představuje uživatel Guru3D fóra s přezdívkou kadzait24. Ten našel způsob jak zkrášlit Watch Dogs, i když je nastaveno na ultra nastavení. Jde zejména o textury a již zmíněné odrazy světla a lepší barvu. Jak toho docílil? Změnil XML, kde našel dalších 200 různých možností. Pokud si chcete tímto způsobem zkrášlit Watch Dogs, tak si stáhněte soubor GamerProfile.xml a nastavte ho jako čitelný (red only). Nutno menší upozornění, úpravy jsou podle autora nestabilní a hra může občas spadnout do Windows.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama